Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Criză de personal la o primărie din județ. Motive incredibile!

Situație fără precedent la o primărie din județul Gorj, acolo unde se lucrează cu mai puțin de jumătate din salariați. S-a ajuns aici după ce mai mulți angajați de la stat au plecat să lucreze în privat sau au contractele de muncă întrerupte. Este vorba de primăria din comuna Slivilești.

Primarul din Slivilești este disperat din cauza crizei de personal. ”Vă rog să mă credeți că sunt disperat. Mi-a plecat secretarul primăriei, mi-a plecat salariatul de era la cadastru, cel de la achiziții avea 2.500 de lei salariu și a plecat la Timișoara, la privat, pe un salariu de 4.000 de lei, fata de ajutorul social a plecat în concediu de creștere copil, la fel și asistenta comunitară, viceprimar nu mai am, juristul este concediu de odihnă. Nu am șofer de buldo-excavator, un șofer de pe microbuzul școlar l-am găsit mort dimineața, altul a făcut accident vascular și de abia am reușit să angajăm unul. Concursurile au fost blocate, dar și când le-am dat drumul nu vine nimeni să se angajeze”, susține Sorin Bucurescu, primarul din Slivilești.

Primarul susține că ar trebui să aibă 25 de angajați, iar acum lucrează cu 12 salariați. ”Stau foarte rău, când văd că nu mai am cu cine să muncesc, când văd că nu am cu cine ajuta comunitatea, am momente când cred că totul se încheie. A trecut o lună de la alegeri, dar dacă mâine ar mai fi alegeri nu aș mai candida pentru că nu mai pot să-i ajut pe oameni. Sunt momente în care, dacă ar fi Dunărea mai aproape, nu știu ce aș face”, a spus Bucurescu.

Vizualizări: 2,059

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: