Cronica Neagră

La spital din cauza neatenţiei

Ion M, de 46 de ani din Novaci a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina personală pe DN 67 C, din direcţia Rânca spre Novaci. Evenimentul s-a produs din cauza neatenţiei la volan ce a condus la pierderea controlului asupra direcţiei autovehiculului.

Arbori tăiaţi ilegal

Vasile S. în vârstă de 60 de ani din Plopşoru s-a ales cu dosar penal pentru că a tăiat 39 de arbori  fără a fi marcaţi silvic. Pădurea cu pricina o deţine împreună cu un vecin, A.D., de 50 de ani din aceeaşi localitate, cel care a şi sesizat autorităţile cu privire la aceste nereguli.  

Furt de lemne

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi un minor, ambii din comuna Săuleşti, au fost amendaţi pentru că transportau cu căruţele material lemnos pentru care nu deţineau documente de provenienţă. Pe lângă sancţiunea contravenţională a fost dispusă şi confiscarea celor 2,3 mc de lemne.

Băuţi la volan

Doi conducători auto s-au ales cu dosar pentru că au condus maşină sub influenţa alcoolului. Este vorba de Petre D. de 53 de ani din comuna Polovragi care a înregistrat o având  0,57 mg/ alcool pur în aerul expirat şi Ion C. în vârstă de 24 de ani din Târgu Jiu cu o concentraţie de  0,61 mg/l.

În arest pentru 15 zile

Tânărul de 36 de ani, reţinut în urmă cu două zile pentru contrabandă cu ţigări şi alcool va petrece următoarele două săptămâni în arestul poliţiei. Instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare pe 15 zile.

Alina POPESCU

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: