Cronica Neagră

Dosar pentru contrabandă cu ţigări

Un bărbat din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu ţigări. Acesta a fost depistat în cadrul unei acţiuni organizate de către poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, care au mai aplicat şi 10 sancţiuni în valoare de 14.000 de lei pentru contrabandă cu ţigări sau pentru neprezentarea documentelor de provenienţă şi au confiscat aproximativ  33.000 de ţigarete.

Băuţi la volan

Constantin B. în vârstă de 54 de ani din Băleşti şi Florin P. de 49 de ani din Roşia de Amaradia sunt cercetaţi pentru infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice cu o concentraţie de 0,63 şi respectiv 0,71mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au mai stabilit că Florin P. avea şi permisul suspendat.

Accident la Vierşani

Ionică C.M. de 33 de ani din Craiova s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a trei  pasageri cu vârste cuprinse între 20 şi 23 de ani. Accidentul s-a produs pe raza localităţii Vierşani din comuna Jupâneşti. Bărbatul nu consumase băuturi alcoolice.

A intrat într-o căruţă

Din cauza neatenţiei în conducere, maşina pe care Ionuţ M.L. din Cărbuneşti o conducea, a intrat în coliziune cu o căruţă în urma căreia au fost rănite uşor trei persoane, Ileana M. de 42 de ani din Stejari, cea care conducea atelajul, Valeria L., de 45 ani, din comuna Hurezani şi Daniela P.de 40 ani din Stejari. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că nici atelajul nu era semnalizat corespunzător.

A depăşit necorespunzător

O femeie de 35 de ani din Târgu Jiu a ajuns la spital cu leziuni uşoare după ce mopedul al cărei pasageră era a fost acroşat de către Cristian S., de 28 ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea pe DE 79, din direcţia Târgu Jiu în direcţia Bumbeşti-Jiu. Bărbatul s-a angajat într-o depăşire fără a păstra distanţa corespunzătoare.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: