Cronica Neagră

O familie din comuna gorjeană Baia de Fier a fost prădată de un hoţ. Oamenii au rămas fără haine şi alte bunuri. Totul s-a întâmplat sâmbătă după amiaza. R.Petre de 28 de ani din judeţul Iaşi este cel suspectat că a spart locuinţa şi a sustras bunurile. El a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J.Dacă va fi găsit vinovat de comiterea infracţiunii de furt calificat tânărul poate ajunge după gratii, pedepas pentru o astfle de faptă este curpinsă între 3 şi 15 ani.

Alte ştiri pe scurt:

A fugit cu telefonul împrumutat

Un tânăr de 17 ani din Novaci a rămas fără telefonul mobil după ce a vrut să ajute un necunoscut. Mai exact, el i-a împumutat telefonul mobil unui tânăr necunoscut de către care a fost abordat pe stradă, pentru a contacta un prieten dar în loc să sune acel prieten tânărul a fugit cu telefonul. Urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe suspect, L.G.C, de17 ani, din Tg. Jiu. Poliţiştii au recuperat telefonul şi l-au restituit părţii vătămate.

Accident la Buduhala

Un bărbat de 64 de ani din Buduhala a ajuns la Unitatea de primiri Urgenţe Târgu Jiu după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce s-a angajat în traversarea străzii cu bicicleta, prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător. Biciclistul avea o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Rătăciţi la Rânca

Patru tineri au trecut prin clipe groaznice după ce sâmbătă spre duminică s-au rătăcit la Rânca. Salvamontiştii i-au căutat pe cei patru aproape cinci ore. I-au găsit în jurul orei 03.00 noaptea trecută. Turiştii s-au aventurat în zona de creastă şi s-au rătăcit, nemaigăsind drumul spre staţiune. 

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: