Cronica Neagră

Băut la volan

Nicolae C. de 31 de ani din Aninoasa este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic pe raza localităţii Bîlteni conducând un autoturism deşi consumase băuturi alcoolice, înregistrând o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Autoturismul i-a fost încredinţat de către Ion P. de 41 de ani din Aninoasa. 

La furat de stejari

L. Dumitru de 35 de ani Slivileşti s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins că a tăiat patru stejari din „Poiana Grânelor” din aceeaşi localitate, trei dintre aceştia transportându-i la domiciliu. Delictul a fost sesizat prin apel de urgenţă la numărul 112. Acum bărbatul este cercetat penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos. 

Furt de petrol

Ion S.D. de 27 de ani din Bustuchin s-a ales cu dosar penal şi este cercetat în stare de libertate după ce a fost prins în satul Pojaru  în timp ce sustrăgea produs petrolier prin perforarea colectorului de gaze Bustuchin- Hurezani. Până la sosirea poliţiştilor, tânărul reuşise să sustragă circa 2l de petrol.

Amendă pentru furt 

2000 lei este amenda pe care a primit-o Constantin I. De 35 de ani din Vladimir pentru că a sustras 1,136 mc de lemne, care aparţineau domeniului statului. Bărbatul a fost depistat de către poliţiştii din localitate în colaborare cu jandarmi, care efectuau controale pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: