CSM Tâgu Jiu organizează încă un turneu de handbal

CSM Targu Jiu  a solicitat şi a reuşit să obţină dreptul de a organiza o noua competitie de handbal la Târgu Jiu. Este vorba despre turneul semifinal de handbal la care participă şi junioarele 3 al clubului primăriei.

Echipa pregătită de Andrei Enache a fost repartizată în Grupa Valoare 4, la turneul care va avea loc la Târgu Jiu. Din această serie mai fac parte CSM Slatina, HC Sportiv Cîtu Timișoara, Șc. Gen. 7 Timișoara, CS Marta Baia Mare și CSS 2 Baia Mare. Meciurile se vor disputa în perioada 12-16 mai, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Şeful secției de handbal, Dan Ilieș, este mulțumit că această întrecere va avea loc pe plan local: „Ne bucurăm foarte mult că am putut aduce acest turneu la Târgu Jiu pentru că, până la urmă e vorba de costuri iar pentru noi vor fi mai mici, cu siguranţă, deoarece nu o să mai plătim transport şi cazare. Acesta ar fi unul din avantaje şi al doilea e că sunt şi obişnuite fetele cu sala în care se antrenează şi le-ar fi mai uşor pentru că nu mai au nevoie de acomodare”. Echipele care se vor clasa pe primele două locuri la acest turneu se vor califica apoi la turneul final. În ceea ce priveşte rezultatele, Dan Ilieș a precizat că nu există presiune pe junioarele clubului pentru că obiectivul real este ca tot mai multe sportive să facă pasul către echipa mare.

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu a realizat deja o mare performanță după ce s-a calificat la Turneul Semifinal încheind seria fără înfrângere și câștigând Grupa J.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: