Un fost pandur spune că o echipă din Liga 2 se va desfiinţa în vară

Fostul jucător de la Pandurii, Paul Batin, este îngrijorat de situația financiară a celor de la FC Recea înaintea ultimei etape din play-out. Acesta susţine că echipa sa va lupta pentru salvarea de la retrogradare până în ultima etapă, deşi nu se ştie dacă aceasta va mai exista din vară.

Ultima etapă din sezonul play-out-ului Ligii 2 va stabili echipele care vor merge în barajul de menținere, atât din Grupa A, cât și din Grupa B. În privința Grupei A, acolo unde Pandurii este deja retrogradată, Fotbal Comuna Recea și Ripensia sunt în această luptă şi vor afla sâmbătă dacă merg la baraj. Timișorenii au 33 de puncte, cu unul mai mult decât maramureșenii. În etapa a 7-a, Fotbal Comuna Recea va evolua pe terenul Universității Cluj, în timp ce Ripensia va juca împotriva Metaloglobusului, pe teren propriu.

Clubul din Maramureș este unul dintre cele mai încercate din perspectiva laturii financiare iar fostul pandur Paul Batin nu ştie dacă echipa nu se va desfinţa în vară. În ceea ce privește situația din club, Paul Batin a oferit o declarație scurtă, dar care prezintă într-un mod clar contextul în care se află FC Recea şi a vorbit și despre posibila dispariție din vară. ”Nu se știe cu cine vom pica la baraj, dacă o să fim acolo. Dacă va fi să fie, vom juca împotriva Sloboziei sau Reșiței. Vor fi două meciuri tari, capitale. Important e ca noi să jucăm, să nu avem retrogradare în CV. Nici mie, la această vârstă, nu mi-ar conveni, nici celorlalți, pentru că nu dă bine. Important e să vedem ce se întâmplă din vară. Dacă dispare echipa asta, dacă rămâne…. Multe nu-s de spus”, a declarat Paul Batin, citat de Baia Mare Sport.

Etapa trecută, Fotbal Comuna Recea a învins CSM Slatina, pe teren propriu, cu 5-2, iar Ripensia a trecut cu 3-0 de Pandurii, la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: