Gilortul Cărbuneşti a trăit periculos ultimul meci al sezonului

Ultimul meci din acest sezon pentru gorjenii din Liga 3 s-a încheiat la egalitate, dar evoluţia scorului a fost palpitantă, iar oltenii au trecut de la extaz la agonie. Măgura Cisnădie – Gilortul s-a încheiat cu scorul de 2-2, golul egalării gazdelor fiind marcat în minutul cinci al prelungirilor, după ce Gilortul condusese în ultimele 15 minute.  

Meciul de la Cisnădie dintre Măgura şi Gilortul s-a încheiat la egalitate dar echipa din Cărbuneşti a dominat o mare parte din joc. După ce sibienii au deschis scorul în minutul 14, elevii lui Florin Popete au reacţionat rapid şi au egalat după trei minute, prin Constantin Roncea.

Gilortul a ratat câteva ocazii mari până la pauză, când scorul a fost egal, 1-1. După pauză, jucătorii lui Florin Popete au ieşit mai motivați de la cabine și au dominat autoritar adversarul. Gilortul a preluat conducerea însă după o altă serie de ratări, prin golul marcat de Leonardo Căldăraru, în minutul 81, după ce a trecut de apărătorii centrali ai Măgurei și a şutat fulgerător sub transversală, de la 16 metri. În minutul 87, Bubuioc este secerat în careul mic, dar arbitrul acordă galben pentru simulare, în loc să arate punctul cu var. Gilortul era la câteva secunde de locul trei dar după ce a primit un gol în minutele de prelungire a ajuns pe locul şase. Gazdele au egalat în minutul 90 plus cinci şi scorul final a fost 2-2, scor care a dus formaţia gorjeană pe locul şase în clasamentul final.

Gilortul a încheiat astfel sezonul 2020 - 2021, unul destul de bun pentru gorjenii din Liga 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș 2 și CSM Deva.

Vizualizări: 849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: