Mesajul lui Ouzounidis pentru jucătorii Craiovei

Înaintea meciului cu Sepsi din campionat, antrenorul Universităţii Craiova are un mesaj de încurajare pentru elevii săi. „Nu mi-am pierdut încrederea”, a spus Ouzounidis după ce echipa sa a pierdut ultimul joc din campionat.

După ce a câştigat derby-urile cu CFR Cluj şi FCSB, Universitatea Craiova a pierdut meciul cu Academica Clinceni, disputat pe teren neutru, şi s-a îndepărtat din nou de rivalele la titlu, fiind la 5 puncte de CFR şi la 3 de FCSB.

Antrenorul vicecampioanei, Marinos Ouzounidis, speră ca elevii săi să fi avut doar o zi mai slabă la Călăraşi şi are încredere că echipa va reveni la un nivel bun pentru partida cu Sepsi, din prima etapă a returului play-off-ului, programată miercuri, de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe. „Mă aştept să ne fie foarte greu cu Sepsi, fiindcă întâlnim o echipă bună. Sper să ne îmbunătăţim evoluţia, să jucăm mai bine decât am făcut-o în ultimul meci, cel cu Clinceni. Trebuie să ne regăsim standardele, nu mi-am pierdut încrederea în echipă, în jucătorii mei, a fost numai un meci rău pentru noi, trebuie să mergem înainte, să încercăm să jucăm mai bine şi să obţinem un rezultat bun. Ei ştiu foarte bine ce greşeli au făcut în meciul cu Clinceni şi că nu au jucat bine, nu trebuie să le mai spun eu, sunt conştienţi. Îşi cunosc calităţile, potenţialul şi îşi dau seama că pot juca mai bine, au dovedit-o în meciurile anterioare. Sper că a fost numai o zi proastă pentru noi” a declarat Marinos Ouzounidis, antrenorul Universității Craiova.

Grecul spune că programul este infernal în această perioadă, dar că este acelaşi pentru toate echipele, aşa că nu poate fi invocată oboseala în cazul unor eşecuri. „Pentru toţi antrenorii şi pentru toţi jucătorii nu este uşor în această perioadă, cu trei meciuri pe săptămână, dar asta este pentru toţi, ne găsim în această situaţie toate echipele. Nu trebuie să găsim scuze, trebuie să scoatem din minte cuvântul oboseală, să nu invocăm asta” a mai afirmat Marinos Ouzounidis.

Dacă Universitatea Craiova a obţinut maximum în play-off din meciurile cu CFR Cluj şi FCSB, în celelalte trei dueluri, cu Sepsi, Botoşani şi Clinceni, oltenii au strâns numai 2 puncte din 9 posibile.

Vizualizări: 938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: