Egalul care menţine Universitatea Craiova în luptă

FCSB şi CFR Cluj au remizat în meciul direct, scor 1-1, o remiză care ajută Universitatea Craiova să se menţină în lupta pentru titlu. Ardelenii rămân pe locul 1 după un meci în care campioana a reuşit să ia un punct la ultima fază de joc.

FCSB – CFR Cluj s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce Florin Tănase a deschis scorul în minutul 18 iar Burcă a egalat în minutul 90+3. Când gazdele se pregăteau de sărbătoare, Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul celor de la FCSB a fost păcălit de traiectoria căpătată de balon după ce a lovit o bucată de pământ. Este a doua gafă majoră comisă de Vlad, după cea din meciul cu Craiova, când a scăpat un șut slab trimit de Nistor de la mare distanță.

Campioana României încheie turul play-off-ului pe primul loc, cu 42 de puncte, la două în fața roș-albaștrilor și la cinci distanță de Universitatea Craiova.

Cu 5 etape rămase de disputat în retur, echipa antrenată de Edi Iordănescu are un avans de cinci puncte față de Universitatea Craiova.

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: