CSM Târgu Jiu, aproape de salvarea de la retrogradare

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va susţine în această săptămână meciurile de la Turneul 14 al Ligii Naţionale. Şi de această dată, la fel ca înainte de sărbătorile Pascale, gorjenii se vor deplasa la Galaţi, meciurile având loc în perioada 6-7 mai.

După ce la turneul anterior au înregistrat un eşec în faţa ultimei clasate, CSM Miercurea Ciuc, elevii lui Jordanco Davitkov s-au revanşat apoi cu o victorie în meciul cu CSM Focşani. Cu 30 de puncte acumulate gorjenii sunt acum pe locul 11 şi mai speră la salvarea de la retrogradare.

La turneul de la Galaţi gorjenii vor juca cu CSM Craiova, echipă aflată în apropierea podiumului dar şi cu Dinamo Bucureşti, cu care sunt în luptă directă şi care ocupă locul 12, având acelaşi număr de puncte.

Antrenorul Jordanco Davitkov este optimist şi se bazează pe jocul echipei sale din meciul cu CSM Focşani, o echipă bună pe care CSM Târgu Jiu a învins-o deja la ultimul turneu.„A fost un turneu doar pe jumătate bun. Am făcut un meci rău împotriva Ciucului și unul foarte bun împotriva Focșaniului. Ceea ce este mai interesant, şi trebuie analizat acest aspect, este faptul că Focșani este o echipă mult mai buna decât Ciuc, dar am reușit să o învingem”, a spus antrenorul macedonean care speră ca acest joc cu Focşaniul să îi inspire pe elevii săi: „Am avut câteva zile la dispoziție să ne revenim, iar la ultimul turneu sperăm să jucăm ca în meciul cu Focşani și să obținem alte victorii”.

Următorul turneu al Ligii Naţionale începe joci, 6 mai, când CSM Târgu Jiu va juca cu  SCM U Craiova, de la ora 16:00, iar vineri, 7 mai, gorjenii joacă de la aceeaşi oră cu Dinamo Bucureşti.

Vizualizări: 297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: