Pandurii susţine sâmbătă ultimul meci din Liga 2

FRF a anunţat programul ultimei etape a play-out-ului Ligii 2, acolo unde doar Pandurii va avea meci pentru că ACS Viitorul Târgu Jiu va sta în această etapă. Pandurii Târgu Jiu va întâlni, pe teren propriu, Farul Constanţa, cu începere de la ora 11:00.

Noul sistem competiţional din Liga 2, cu play-off şi play-out, a dus la disputarea mai multor meciuri în play-off. În cele două grupe de la retrogradare se joacă mai puţine meciuri şi, din acest motiv, retrogradatele şi echipele care vor juca baraj se vor afla toate sâmbătă, după ultima etapă din Grupele a şi B. În mare parte se ştiu echipele retrogradate matematic, Pandurii, CSM Slatina şi Aerostar Bacău, în timp ce Ripensia, Recea, Reșița și Slobozia își vor afla soarta sâmbătă. Una dintre ele retrogradează direct, iar altele două vor merge la baraj de menținere. Singurele necunoscute importante sunt a doua echipă retrogradată direct din Grupa B și ocupantele pozițiilor 5 în cele două serii, care vor duce, ulterior, la un baraj în dublă manșă pentru menținerea în eșalonul secund.

Etapa a 7-a a play-out-ului Ligii 2 debutează de vineri seară, 7 mai, de la ora 19:00, cu meciul dintre SCM Gloria Buzău și Concordia Chiajna, două formații fără grijă din Grupa B. Celelalte cinci partide ale acestei ultime etape se desfășoară sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara (Ripensia), Târgu Jiu (Pandurii), Cluj-Napoca, în Grupa A, Ploiești și Slobozia, în Grupa B. În această ultimă etapă vor sta CSM Slatina, în Grupa A, respectiv ACS Viitorul Târgu Jiu, în Grupa B.

Program etapa 7 Grupa A play-out Liga 2:

sâmbătă, 8 mai 2021, ora 11:00

Ripensia Timișoara – Metaloglobus Bucureşti

Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa

Universitatea Cluj – Fotbal Comuna Recea

CSM Slatina stă.

Program etapa 7 Grupa B play-out Liga 2:

vineri, 7 mai 2021, ora 19:00

SCM Gloria Buzău – Concordia Chiajna

sâmbătă, 8 mai 2021, ora 11:00

Petrolul Ploieşti – Aerostar Bacău

Unirea Slobozia – CSM Reșița

ACS Viitorul Târgu Jiu stă.

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: