CSM Târgu Jiu a încheiat barajul de la Mioveni cu o victorie!

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a încheiat duminică turneul de baraj de la Mioveni cu o victorie. Jucătoarele pregătite de Liviu Andrieș s-au impus și în meciul cu HC Zalău deși erau deja salvate de la retrogradare încă de sâmbătă, după victoria cu CSM Deva.

CSM Târgu Jiu a câștigat și meciul 3 de la Mioveni, din turneul de baraj, scor 29-28, cu HC Zalău. Jucătoarele lui Liviu Andrieș au trecut prin emoțiile unui turneu pentru evitarea retrogradării și menținerea în Liga Florilor, după un sezon dificil cu foarte multe meciuri.

Cu un lot mult mai subțire decât al altor echipe angrenate în două sau trei competiții, CSM Târgu Jiu nu a putut ține ritmul Ligii Florilor până la final și a fost trimisă la baraj  în urma unor rezultate neașteptate pe final de sezon. Jucătoarele de la Târgu Jiu au vrut să arate clar că locul lor nu era la turneul de baraj și au terminat jocurile cu trei victorii.

Experiența jucătoarelor de Liga Florilor și-a spus cuvântul la meciurile de baraj cu echipele venite din liga secundă, astfel că echipa din Târgu Jiu nu a avut probleme la primul meci cu formația din Ploiești. dar a trecut prin câteva emoții la jocul al doilea cu CSM Deva. 

Chiar dacă nu mai aveau nevoie de o victorie la ultimul meci de baraj, cel cu HC Zalău, jucătoarele lui Andrieș au vrut să lase o impresie bună la final de turneu și au învins și formația din Zalău, care s-a salvat de asemenea de la retrogradare și rămâne în Liga Florilor.

Vizualizări: 880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: