Nebunie în Bănie, la meciul de baraj Universitatea Craiova – U Cluj!

Meciul de baraj dintre Universitatea Craiova și U Cluj s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar victoria finală a fost a gazdelor, cu scorul de 5-4 după loviturile de departajare. Astfel, oltenii au câștigat barajul pentru Conference League și vor merge în cupele europene.

După primele 90 de minute, cele două echipe erau la egalitate, scor 0-0. Tot egalitate a fost și după cele două reprize de prelungiri, scor 1-1, ambele echipe marcând din penalty. Astfel, s-a ajuns la loviturile de departajare, unde oltenii au reușit să se impună cu scorul de 5-4.

Universitatea Craiova și-a asigurat astfel prezența în preliminariile Conference League după o victorie la loviturile de departajare în fața Universității Cluj.

Lyes Houri a deschis scorul în minutul 119, din lovitură din penalty, dar un minut mai târziu a venit rândul adversarului să puncteze, tot de la punctul cu var. Dan Nistor a semnat reușita care a menținut suspansul până în ultima clipă iar la penalty-uri, ratarea finală i-a aparținut lui Filip Ilie.

Vizualizări: 965

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: