CSM Târgu Jiu caută prima victorie a sezonului la Miercurea Ciuc

CSM Târgu Jiu are programată sâmbătă, 22 octombrie, o nouă confruntare în Liga Națională de Baschet Masculin Mozzart. Echipa din Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CSM Miercurea Ciuc.

Baschetbaliștii pregătiți de antrenorul Claudiu Alionescu merg în Ardeal cu gândul de a obține prima victorie din acest sezon. ”Este un meci cu miză, iar mie îmi plac meciurile cu miză. Ne pregătim intens pentru această confruntare. Vom da tot ce este mai bun și vom vedea la final ce putem realiza pe teren”, a prefațat confruntarea de la Ciuc, extrema CSM Târgu  Jiu, Shamiel Stevenson, pentru csmtargujiu.ro.

După startul mai puțin bun de campionat, jucătorii grupării gorjene sunt în căutarea primei victorii din actuala stagiune. Băieții lui Claudiu Alionescu trag tare la antrenamente, conștienți de miza foarte mare a partidei cu Miercurea Ciuc.

Meciul de la Miercurea Ciuc deschide seria jocurilor din deplasare pentru CSM Târgu Jiu, Echipa va disputa trei partide la rând pe teren străin. După duelul extrem de important de la Miercurea Ciuc, echipa lui Claudiu Alionescu va juca, tot în deplasare, cu CSM Ploiești și U BT Cluj Napoca.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: