Meci nebun în Cupa României. Cu patru cartonașe roșii

FCSB a remizat, miercuri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din grupa B a Cupei României. Arădenii au condus cu 1-0 şi bucureştenii cu 2-1, aceştia din urmă primind gol în minutul 90+6.

Au început meciurile din grupele Cupei României iar un meci nebun a avut loc miercuri când FCSB a avut trei eliminaţi în partida cu UTA. Gazdele au deschis scorul prin Pop, în minutul 8 iar FCSB a înscris apoi prin Radunovic ’22 şi Radaslavescu ’47, însă pe final, în minutul 90+6, UTA Arad a egalat prin Postolachi.

În minutul 83 al partidei a început ploaia de cartonașe roșii, primul eliminat fiind Rachid Bouhenna. Fundașul celor de la FCSB a tras de timp și a văzut cartonașul galben. Faza nu s-a oprit aici pentru că fotbalistul a protestat și a văzut cel de-al doilea avertisment și implicit pe cel roșu. Cinci minute mai târziu, Andrei Chindriș a văzut și el două galbene, însă fundașul celor de la UTA se afla în afara terenului. În minutul 90+1, Risto Radunovici a fost și el eliminat pentru un fault. După doar trei minute, FCSB a rămas din nou fără un om, de data aceasta Tavi Popescu. Decarul echipei a intrat agresiv la un adversar, ceea ce l-a făcut pe central să arate din nou cartonașul roșu.  Aceste eliminări au dus la egalarea lui Postolachi, în minutul 90+6.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: