CSM Târgu Jiu, meci important cu ultima clasată

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu va juca din nou sâmbătă la Târgu Jiu, în prima etapă a returului Ligii Naţionale. Gorjenii primesc vizita ultimei clasate, CSM Miercurea Ciuc, meciul  fiind programat la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 17:00.

Meciul cu CSM Miercurea Ciuc este considerat de gorjenii ca fiind cel mai important la acest final de an pentru echipa antrenată de Claudiu Alionescu pentru îndeplinirea obiectivului propus. 

Chiar dacă va juca cu ultima clasată din Grupa valorică B, CSM Miercurea Ciuc, echipa din Târgu Jiu nu va avea meci uşor. “Începem returul primei faze a campionatului cu un meci acasă cu o echipa pe care am reușit să o învingem în tur, în deplasare. Formația din Miercurea Ciuc este o echipă bună, care prestează un joc colectiv, solid, datorită în mare parte  celor patru jucători străini din lot. Pentru noi este un meci foarte important, pe care trebuie sa îl câștigăm. Dacă vom avea atitudinea corectă, pe care am avut-o în meciul tur și chiar și la începutul meciului cu Voluntari, cu siguranță vom putea câștiga acest meci”, a declarat înaintea acestei partide antrenorul CSM Târgu Jiu. Claudiu Alionescu a făcut apel şi la  iubitorii de baschet din Târgu Jiu să vină în număr cât mai mare la sală și să susțină echipa: “Jucăm acasă și este prioritar sa câștigăm acest meci. Așteptăm cât mai mulți spectatori la sală, pentru că împreună cu publicul, care ne-a susținut de fiecare dată, cred că  vom avea un avantaj în plus. La final sper să le oferim o victorie, iar noi vrem să fim mulțumiți de rezultat și de evoluția nostră ca și echipă”.

 Şi la acest meci suporterii sunt aşteptaţi de baschetbalişti cu o carte pe care să o doneze pentru copiii lipsiţi de posibilitatea de a achiziţiona cărţi. „Cititul deschide lumi noi” este o campanie a CSM Târgu Jiu care presupune donarea cărţilor primite de la spectatori la meciuri către casele de copii.

Vizualizări: 542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: