FCU Craiova a sărbătorit finalul de tur pe stadionul din Târgu Jiu alături de Peluza Sud

FCU Craiova nu a pierdut niciun meci în turul campionatului, după ce vineri seara a susţinut ultimul meci din tur pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Echipa lui Adrian Mititelu a învins categoric, cu scorul de 5-0, pe Naţional Sebiş, şi a sărbătorit la final cu suporterii încheierea turului fără nici un eşec.

Circa 500 de spectatori au sărbătorit la finalul meciului cu Naţional Sebiş, alături de jucători încheierea turului şi parcursul bun al echipei din Craiova. Echipa pregătită de Eugen Trică a surclasat pe Național Sebiș, scor 5-0, clasându-se la final de tur pe primul loc în seria a patra, cu 41 de puncte. Fără nici un eşec în acest sezon, formaţia din Craiova nu pare a avea rivale la promovarea în Liga 2.

FCU Craiova le-a oferit fanilor, veniţi în număr mult mai mare de această dată, un nou galop de sănătate, așa cum s-a întâmplat în multe partide din acest sezon. Adversarul a fost net inferior la toate capitolele, iar Bălan, Stoenac, Gugu, Răducanu și Rogoveanu au fost marcatorii alb-albaștrilor din acest meci.

Diferenţa faţă de a doua clasată a ajuns acum la 16 puncte, iar FCU nu mai poate rata acum promovarea la finalul sezonului. Galeria Craiovei, Peluza Sud 97, a fost la înălţime şi la acest meci, cântând pe tot parcursul meciului, iar la final jucătorii le-au oferit o surrpriză, o fotografie de grupă alături de suporteri chiar pe teren.

Craiovenii au promis că vor juca tot la Târgu Jiu şi partea a doua a campionatului, urmând cel mai probabil să revină pe stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru meciurile amicale din perioada de pregătire.

Galerie foto





Vizualizări: 1,153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: