Se cere din nou insolvența la o echipă din Liga 1

Un club care a trecut prin mari greutăți până să ajungă din nou în Liga 1 după ce a trecut prin insolvență și faliment are din nou probleme. Petrolul Ploiești a primit o nouă lovitură după ce clubul prahovean a fost dat în judecată de un jucător din cauza restanțelor salariale.

Octavian Vâlceanu este jucătorul ce a dat-o în judecată pe Petrolul și a cerut insolvența clubului din Ploiești. Goalkeeperul nu aparține în totalitate de „lupii galbeni”, el fiind împrumutat până la vară de la FC Voluntari. „Nu vreau să fac rău echipei. Îmi vreau doar drepturile mele. Sunt o grămada de lucruri de spus”, a declarat Octavian Vâlceanu pentru cei de la Fanatik.

Petrolul Ploiești nu are probleme doar de ordin sportiv. Învinsă în ultimele patru partide echipa lui Florin Pîrvu se confruntă și cu un scandal intern.

Problemele financiare de la club l-au făcut să răbufnească pe Octavian Vâlceanu, portarul titular în două din ultimele meciuri ale „găzarilor” în SuperLigă cu FCSB și Universitatea Craiova. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a cerut insolvența clubului ploieștean.

Vâlceanu a dat în judecată clubul la care activează pentru a-și recupera restanțele salariale. Deși dosarul a fost înregistrat miercuri, 8 martie, intențiile fostului portar de la Academica Clinceni au fost luate la cunoștință de oficialii clubului cu o bună perioadă de timp în urmă, acesta fiind motivul pentru care a fost scos dintre buturile echipei.

În ciuda problemelor financiare, Petrolul Ploiești s-a luptat o mare parte din sezon pentru calificarea în play-off, însă în ultimele patru partide „lupii galbeni” au avut meciuri dificile cu Farul Constanța, CFR, FCSB și Universitatea Craiova, nereușind să obțină vreun punct.

Vizualizări: 4,212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: