CSM Târgu Jiu primește vizita baschetbaliștilor de la CSM Galați

Seria meciurilor de pe teren propriu din Liga Națională de Baschet Masculin continuă pentru CSM Târgu Jiu.. Vineri, 17 martie, baschetbaliștii gorjeni vor disputa a treia partidă consecutivă în propria sală și țintesc a două victorie la rând din Grupa 11-18.

Pentru a obține a doua victorie din această parte a sezonului, baschetbaliștii de la CSM trebuie să treacă de CSM Galați, într-un meci care contează pentru etapa a-5-a din această grupă.

În lupta pentru menținere în Liga Națională, baschetbaliștii grupării gorjene au de dus o nouă bătălie dificilă. Departe de a se fi relaxat după victoria de etapa trecută, cu Laguna București, baschetbaliștii CSM Târgu Jiu știu că mai au mult de tras pentru a redresa situația din clasament. O bună oportunitate pentru gorjeni este meciul din această rundă, care nu va fi însă unul deloc ușor, anunță csmtargujiu.ro.

La Târgu Jiu vine ocupanta locului doi în grupă, CSM Galați, una dintre cele mai bune formații din această serie. Jucătorii lui Kresimir Basic sunt hotărâți să își treacă în cont o nouă victorie. Și Thomas Kottas este hotărât să dea totul pentru ca CSM Târgu Jiu să își îmbunătățească linia de clasament. Va avea o misiune destul de grea sub panoul adversar, dar este convins că CSM Târgu Jiu poate obține victoria în fața gălățenilor.

”Totul va depinde de noi, jucăm acasă și trebuie să luptăm, să fim o echipă. Asta este cheia pentru victorie în orice meci. Vom da tot ce este mai bun pentru a câștiga acest meci”, a declarat baschetbalistul grec, Thomas Kottas.  Baschetbalistul grec spune că este nevoie de unitate și de un vibe pozitiv la echipă pentru un rezultat bun.

Partida este programată la Sala Sporturilor din Târgu Jiu de la ora 18.30.

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: