CSM Târgu Jiu rămâne fără victorie la baschet

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea cu SCM Timişoara, scor 64-69, într-un meci contând pentru etapa a-5-a din Liga Naţională de Baschet Masculin. Noul jucător al CSM, Titus Nicoară, a debutat pentru echipa din Târgu Jiu în acest meci.

CSM Târgu Jiu a făcut numeroase transferuri pentru noul sezon, dar echipa nu reuşeşte încă să câştige nici un meci. Gorjenii au pierdut şi meciul din etapa a cincea, cu SCM Timişoara, disputat la Sala Sporturilor, în prezenţa unui public destul de numeros.

Antrenorul Jordanco Davitkov a trimis următorul „5” în teren: Porter Troupe, Kevin Allen, Malik Morgan, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie iar startul de meci a fost favorabil echipei gorjene. În prima parte a jocului a intrat şi nou venitul Titus Nicoară, care a debutat pentru CSM Târgu Jiu. Din păcate gazdele au pierdut acest meci, scor 64 -69, deşi au avut parte de susţinere din partea publicului prezent la sală.

Malik Morgan a reușit 17 puncte, 9 recuperări, 5 pase decisive iar Kevin Allen a adăugat 15 puncte, 15 recuperări în timp ce Porter Troupe a terminat jocul cu 14 puncte. Titus Nicoară a debutat pentru CSM Târgu Jiu în acest meci, reuşind 8 puncte, 7 recuperări și 2 intercepții în 22 minute de joc. Nicoară a încheiat partida cu 80% la aruncări și a avut un indice de 14 la eficiență.

Vizualizări: 230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: