Pandurii îl schimbă pe Cojocaru. Favorit să preia echipa e un gorjean

S-a încheiat turul în Liga 3 şi Pandurii se află pe locul trei în seria a 7-a, aspect care nemulţumeşte conducerea clubului. Se pare că oficialii de la Pandurii nu mai au răbdare cu actualul antrenor, timişoreanul Călin Cojocaru, şi vor schimbarea sa.

După ce a remizat în meciul cu CSM Reşiţa, Pandurii a ajuns pe locul trei în serie. Astfel că, la final de tur, Pandurii se află în căutarea unui nou antrenor, surse apropiate clubului precizând că este vorba de un antrenor gorjean. La începutul acestui sezon s-a vehiculat numele lui Florin Popete, cel care a promovat sezoanele trecute în Liga 3 cu Gilortul Târgu Cărbuneşti, în perioada în care era încă jucător activ.

Presa locală susţine că antrenorul Călin Cojocaru a avut o înţelegere cu clubul şi de aceea va renunţa la funcţie iar în zilele următoare se va anunţa numele noului antrenor cu care conducerea deja negociază. „Contestat vehement, antrenorul Călin Cojocaru va părăsi cârma pandurilor în următoarele zile. Tehnicianul nu şi-a îndeplinit obiectivul la finalul turului de campionat, ocuparea unuia din primele două locuri, așa că, potrivit înțelegerii pe care o avea cu conducerea clubului Pandurii, va părăsi bancă tehnică”, a anunţat Radio Infinit care dezvăluie că fostul antrenor va rămâne totuşi la club: „Luni sau, cel târziu, marți, se va stabili cine va prelua echipa, şansele lui Cojocaru de a rămâne în continuare ca antrenor fiind nule, însă i se va propune o funcție în cadrul clubului”. Sursa citată îl creditează pe Florin Popete favorit să preia Pandurii, însă acest lucru se va întâmpla abia după ce se va rezolva de comun acord ruperea înțelegerii cu Călin Cojocaru.

Sâmbătă, Pandurii a remizat, scor 1-1, la Reșița, rezultat care a dus echipa gorjeană pe locul 3 în seria a 7-a a Ligii a 3-a.

Vizualizări: 1,416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: