CSM Târgu Jiu U13  a încheiat sezonul cu o victorie

Micuții baschetbaliști de la CSM Târgu Jiu de la Grupa U13 masculin au terminat sezonul competițional 2021-2022 cu victorie clară împotriva echipei LPS Bihorul CSM Oradea, scor 79-30. Ultimul lot turneu a avut loc în Sala ”Voievod Litovoi” din Târgu Jiu care a fost gazda întrecerilor din Grupa 7.

Turneul de la Târgu Jiu a încheiat sezonul competiţional 2021-2022 pentru Grupa U13 a CSM Târgu Jiu, formaţie pregătită de Carlos Popescu.

Baschetbaliştii profesorului Popescu au fost repartizaţi în Grupa 7 alături de CSS Nr. 6 Dinamo Bucureşti, LPS Bihorul CSM Oradea şi CSU Ştiința Slam B București. Din păcate, programul meciurilor de la Târgu Jiu a suferit modificări după retragerea echipei CSU Ştiința Slam B București, care nu a participat din motive medicale.

CSM Târgu Jiu U13 a mai disputat doar două partide, cu CSS Dinamo şi CSM Oradea. Elevii lui Carlos Popescu au pierdut cu Dinamo, 63-84, după un meci în mare parte echilibrat.

Gorjenii s-au impus în fața celor de la LPS Bihorul CSM Oradea, scor 79-30. Antrenorul Carlos Popescu a declarat pentru site-ul clubului că este mulțumit de prestația elevilor săi la acest turneu, dar și de evoluțiile lor de-a lungul campionatului, evoluții care au fost mai bune de la meci la meci: „Turneu reușit și de această dată de grupa micuților baschetbaliști ai familiei CSM Târgu Jiu. Chiar dacă am cedat în cel mai disputat joc al acestui turneu, respectiv împotriva echipei Dinamo CSS nr. 6 București, jocul echipei noastre a arătat că am reușit să facem progrese importante într-un timp foarte scurt. Sunt mulțumit de întreg parcursul micuților noștrii pe durata acestui campionat în care, adesea, copiii au rezistat cu stoicism celorlalte echipe cu jucători în teren cu vârstă chiar de peste un an mai mari comparativ cu cei de la Târgu Jiu. O confirmare a incontestabilului progres obținut de micuții noștri este numărul de puncte marcate pe meci. Sunt bucuros pentru reușitele lor și, de ce nu, pentru bucuria adusă părinților și susținătorilor acestora.”

Lotul CSM Târgu Jiu U 13 care a evoluat la acest ultim turneu a inclus jucătorii: Răzvan Simionescu, Florinel Rădulea, Luca Pop – Manta, Vladimir Gugea, Rareș Staicu, Matei Scornea, Rareș Ciobanu, Tudor Crîngulescu, Darius Savu, Lucian Toma, David Căruntu şi Andrei Popescu.

Vizualizări: 274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: