Pandurii, egal cu CSM Reşiţa la Târgu Jiu după ce a condus cu 2-0

CSM Reşiţa este ca şi promovată în Liga 2, pentru că e lider în seria 7 în play-off dar şi prin prisma lotului şi a condiţiilor pe care le are. Cu toate acestea, din patru jocuri disputate contra „modestei” Pandurii, nu neapărat modestă ca joc, ci ca potenţial financiar şi lot disponibil, echipa lui Dan Alexa a câştigat doar unul.

Meciul dintre Pandurii şi CSM Reşiţa, disputat vineri după-amiază a fost unul spectaculos, cu patru goluri dar şi două penalty-uri ratate, ambele ale celor e la Pandurii. Gorjenii au abordat partida cu liderul ceva mai relaxaţi pentru că nu se mai gândesc la locul de baraj, fiind resemnaţi cu încă un sezon de Liga 3.

Cu un prim unsprezece încropit din ce mai e disponibil în lot, după ultimele accidentări şi suspendări, şi cu o bancă de rezerve completată cu o serie de juniori din cauza lotului insuficient, Mario Găman a reuşit să îi mobilizeze pe jucători şi aceştia conduceau deja la pauză cu 1-0, după reuşita lui Mihai Stancu, din minutul 15. Şi, spre bucuria sutelor de suporteri din tribună şi a încă 200 de susţinători din galeriile echipei, scorul a fost chiar 2-0 din minutul 52, când Andrei Georgescu a marcat după un contraatac. Pandurii a continuat să domine liderul, ajutaţi şi de atmosfera creată în tribune, unde păreau a se auzi câteva mii de suporteri. Din păcate gorjenii au cedat teren pe final de meci, după ce, în minutul 61 Sean Aerts a ratat un prim penalty.

În ultimele 15 minute de joc echipa nu a mai rezistat la fel de bine şi a primit două goluri. Primul în  minutul 76, marcat de golgheterul reşiţenilor, Mediop. Cu trei minute înainte de finalul timpului regulamentar de joc Pandurii avea şansa de a face 3-1, dar Ovidiu Rasoveanu a ratat un alt penalty iar Reşiţa a dat lovitura în ultimele minute de joc prin Breșneni. Scorul final a fost egal, 2-2, al treilea rezultat de egalitate dintre cele două formaţii din acest sezon.

Chiar dacă nu au câştigat, şi chiar au ratat două lovituri de la 11 metri, cei de la Pandurii au părăsit terenul în aplauzele spectatorilor dar şi ale suporterilor care le-au cântat şi la final la fel ca pe tot parcursul meciului.

Rezultate seria 7, etapa 4, play-off / play-out

Pandurii Târgu Jiu – CSM Reșița  2-2

Mihai Stancu (14), Andrei Georgescu (52) / Mediop Ndiaye (77), Laurențiu Breșneni (90+4)

Voinţa Lupac – CSM Deva 1-2

… () / Florin Stelea (55), Mahad Kayondo (90)

Aurul Brad – ACS Viitorul Târgu Jiu 2  2-0

Raul Clemenciuc (35), Andrei Şoit (81)

Viitorul Şimian – Gilortul Târgu Cărbuneşti  2-0

Fabio Trip (50), Sorin Avram (78)

CSM Jiul Petroşani – Progresul Ezeriş 0-1

Dumitru Dragomir (69)

Vizualizări: 1,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: