Probleme mari la Craiova, trei jucători la infirmerie

Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, în primul meci de play-off al sezonului. La acest meci a lipsit bosniacul Elvir Koljic care a suferit o mică accidentare la meciul de cupă cu ACS Viitorul Târgu Jiu iar Baiaram s-a accidentat din debutul jocului.

Universitatea Craiova a ajuns la 3 meciuri consecutive fără gol marcat în Liga 1 și poate pierde contactul cu rivalelor FCSB și CFR Cluj. Grecul Ouzounidis crede că jucătorii pe care îi pregătește au probleme de încredere, dar pe lângă acestea tehnicianul are și mari probleme de lot din cauza accidentărilor. „Sper ca Ivan să revină săptămâna asta. Acum avem probleme mai mari. Baiaram s-a accidentat, a trebuit să schimbăm în minutul 2, Atacanții noștri au probleme, dar trebuie să ne adaptăm. Grupul trebuie să dea mai mult. Nu știu cât va lipsi Baiaram, nu am vorbit cu el”, a declarat Marinos Ouzounidis, la Look Sport.

Elvir Koljic nu a fost inclus de Marinos Ouzounidis în lotul Universității Craiova pentru meciul cu Sepsi iar Sorin Cârțu a dezvăluit pentru Pro Sport că fotbalistul în vârstă de 24 de ani a suferit o accidentare la duelul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din semifinalele Cupei României, și va pleca în Portugalia pentru a efectua un RMN și fi supus unui control amănunțit.

Vizualizări: 1,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: