Cu arma la plimbare

Conducea băut şi fără permis

Gheorghe D. în vârstă de 20 de ani din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal pentru că a condus după ce a consumat alcool şi fără să deţină permis de conducere. Poliţiştii rutieri l-au depistat în timp ce conducea autoturismul pe strada Mioriţei, având o concentraţie de 0,76mg/l alcool pur în aerul expirat. Alte patru persoane sunt cercetate penal pentru că au condus autovehicule fără a deţine permis de conducere.

Cu arma la plimbare

Pe numele lui Valentin C.A. din Runcu în vârstă de 23 de ani a fost întocmit dosar penal pentru deţinerea unui pistol cu bile fără a deţine permis de portarmă. Bărbatul a fost depistat în timp ce se afla în trafic, pistolul fiind găsit în portiera maşinii. Ulterior a fost confiscat de către poliţişti.

Sute de abateri în trafic în prima zi de şcoală

Şapte permise de conducere suspendate, şase certificate de înmatriculare ridicate şi peste 100 de abateri în trafic. Este situaţia prezentată de către Inspectoratul Judeţean Gorj pentru prima zi din noul an şcolar. Cele mai multe permise au fost suspendate pentru depăşire neregulamentară.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: