Cu cât vor crește salariile minerilor și energeticienilor

Minerii și energeticienii vor beneficia de o mărire salarială. Suma nu este mare, fiind vorba despre 70 de lei în medie pentru fiecare angajat. Discuțiile legate de aceste creșteri salariale vor avea loc pe data de 18 iunie, în cadrul unei noi întâlniri administrație-sindicate.

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor avea parte de o creștere salarială, însă nu este vorba despre o sumă mare. Nu mai mult de 70 de lei în medie pentru fiecare salariat. Gabriel Căldărușe, lider al Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO), spune că, deși situația companiei energetice nu este una tocmai bună, veniturile angajaților vor crește.

”Pe data de 18 ne vom întâlni. Salariile vor crește, dar media este de 70 de lei pe persoană. Aceasta este suma care a rămas de împărțit.Nu știu dacă oamenii vor fi mulțumiți sau nu”, a declarat Gabriel Căldărușe, la Târgu-Jiu Tv.

Ultima sumă de bani pe care minerii și energeticienii au primit-o pe card a fost prima de 1 iunie, în valoare de 100 de lei pentru fiecare copil avut în întreținere.

Vizualizări: 6,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: