Cu cine se vor lupta handbaliștii UCB Târgu Jiu pentru promovare

UCB Târgu Jiu s-a calificat în play-off și va lupta pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Echipa de handbal a Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu a încheiat jocurile din Seria C a primei divizii cu șapte victorii și cinci înfrângeri.

UCB Târgu Jiu urmează acum să joace în play-off-ul de promovare în Liga Zimbrilor, acolo unde universitarii gorjeni vor avea de înfruntat alți șapte adversari veniți din seriile Diviziei A. Este vorba despre CSM Alexandria, CSM Reșița, CS Medgidia, CSM Sighișoara, CS Politehnica Iași, CSU Galați și CS Universitatea Cluj Napoca. Meciurile din plaz-off sunt programate să se dispute în perioada 5 februarie – 7 mai, iar conform regulamentului primele două clasate la finalul acestei părți a campionatului vor promova direct în Liga Zimbrilor. Echipele care se vor clasa pe locurile  3 și 4 vor urma să participe apoi la baraj.

Handbaliștii de la UCB Târgu Jiu au avut un sezon foarte bun și se pregătesc acum pentru partea a doua a campionatului, urmând ca în perioada de iarnă să mai fie perfectate unele transferuri.

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: