Încă o veste șoc pentru Franța înaintea finalei Cupei Mondiale

Francezii sunt clar urmăriți de ghinion înaintea finalei Campionatului Mondial. Golgheterul Olivier Giroud este accidentat și prezența sa în primul ’11’ este incertă. El ar urma să fie doar rezervă în finala Cupei Mondiale, în care Franța va întâlni reprezentativa Argentinei.

Locul celui mai bun marcator din istoria campioanei mondiale ar urma să fie luat de Kylian Mbappe, astfel că în formula de start ar urma să apară surpriza Marcus Thuram, fiul legendarului Lilian Thuram.

Astfel, Didier Deschamps are bătăi de cap serioase înaintea unui meci capital, așa cum este cel cu Argentina, și pentru care mai mulți jucători sunt răciți, după ce un virus a făcut ravagii în cantonamentul Franței.

Înlocuitorul lui Karim Benzema în formula de start a Franței a fost în mare formă la acest turneu final: a izbutit o dublă în victoria clară cu Australia, scor 4-1, iar apoi a marcat alte două goluri extrem de importante în fazele eliminatorii, în succesele cu Anglia, scor 2-1, respectiv Polonia: 3-1.

În ceea ce privește adversarul Franței, echipa națională a Argentinei a început deplorabil turneul final care se dispută în Qatar, 1-2 cu Arabia Saudită, și a tremurat pentru calificarea în fazele eliminatorii.

Leo Messi este pregătit pentru finala Cupei Mondiale dintre Argentina și Franța, care va avea loc duminică, de la ora 17:00. Starul reprezentativei sud-americane este, în mod cert, la ultima prezență la un turneu final și este determinat să își treacă în palmares acest trofeu, unul dintre puținele care îi lipsesc din vitrină. Problemele de natură medicală din echipa națională a Franței, dar și conflictul deschis dintre Karim Benzema și Didier Deschamps, le dau curaj sud-americanilor că își vor vedea favoriții ridicând deasupra capului trofeul Cupei Mondiale. În plus, suporterii au acum un motiv suplimentar să privească încrezători spre meciul cu Franța, campioana mondială en-titre. Starul Lionel Messi a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, că este pregătit pentru ultimul act al Cupei Mondiale din Qatar. „Decarul” a avut nevoie de numai patru cuvinte pentru a crea o postare care s-a viralizat aproape instantaneu. „Estoy Listo. Vamos, Argentina” – „Sunt pregătit. Hai, Argentina”, a fost mesajul postat de Leo Messi pe rețelele de socializare.

În finala mică a Cupei Mondiale, de sâmbătă, Croația a trecut cu 2-1 de revelația Maroc.

Vizualizări: 724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: