Cu ochii pe vizele de flotant. Candidat: Se pregătește fraudarea alegerilor

Înainte cu două zile de alegeri, voci tot mai multe susțin că zarurile s-au aruncat deja. Mai mulți politicieni sunt arătați cu degetul că ar fi luat mai mulți cunoscuți în spațiu ca să le poată face vize de flotant și să poată vota acolo unde este nevoie de votul lor. Astfel de scenarii au fost semnalate deja în mai multe localități din Gorj.

A început numărătoarea inversă până când vom afla primarii, consilierii locali și județeni și președintele Consiliului Județean Gorj pentru următorii patru ani. Cu două zile înainte de votul decisiv, unii candidați strigă deja „hoții”.

Adrian Bălu, din Fărcășești, a semnalat pe pagina sa de Facebook:  „Se pregătește fraudarea alegerilor locale din Fărcășești. Mai mulți angajați ai Primăriei sau apropiați ai acestora se pare că au luat mai multe persoane în spațiu pentru a vota cu viză de flotant. Din informațiile mele. aceste persoane nu au fost trecute în registru agricol. Rog organele statului să verifice aceste lucruri”.

Astfel de temeri au fost manifestate și în Dănești, Telești, Drăguțești ori Cîlnic. „Și la noi, la Cîlnic, s-au făcut deja planurile. A fost semnalată problema și la Poliție. Multe vize de flotant, vechea poveste”, a scris un internaut pe Facebook.

Vizualizări: 3,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: