Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cum explică Ciurel creşterea veniturilor în CEO, concomitent cu tăierea facilităţilor

Laurenţiu Ciurel a explicat în această seară la Acces TV de ce se pune problema renunţării la o parte din facilităţile de care beneficiază cei peste 19.000 de angajaţi ai CE Oltenia, chiar dacă fondul de salarii creşte cu 3%. Directorul Ciurel a spus că nu scad salariile şi nu se fac concedieri în 2013. În schimb, din bugetul de facilităţi (prin în fondul de salarii care creşte), din 463 de milioane de RON se taie circa 100 de milioane. Asta înseamnă că dispar o parte din cele 57 de sporuri şi prime din cele patru contracte colective de muncă ce trebuie armonizate în unul singur. Această sumă de 100 de milioane de RON se va regăsi însă în două "pachete" de care minerii şi energeticienii vor beneficia doar în condiţiile în care rezultatele financiare la jumătatea, respectiv sfârşitul anului, vor fi cele programate.

Cu alte cuvinte, în buget va fi prins un buget de salarii mai mare cu 3% decât anul trecut, dar practic banii vor ajunge în buzunarele angajaţiilor numai în anumite condiţii. Surse sindicale susţin că pentru 2013 a fost contractată o cantitate mică de energie, comparativ cu anul trecut, astfel că respectivele "pachete" vor rămâne numai pe hârtie.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: