Cum să nu-ţi PeSe De el?

În oceanul de ştiri și reportaje de la ”revoluție”, doi oameni au dezvăluit o poveste pe care au sperat s-o mențină cât mai low profile cu putință: Marian Vanghelie și ”doamna Oana” (cum romantic îi spune chiar primarul atunci când vorbește despre ea) Mizil au o relație de aproape un an. Încercarea protagoniștilor de a merge pe sub preș aruncând bomba în toiul manifestațiilor nu doar că a dat greș, dar a reușit chiar să abată atenția publicului de la o revoltă obosită și tot mai răsuflată și s-o concentreze pe-o altă ieșire în stradă: ieșirea în ”rue” de la Paris a lui Marean și-a Oanei, presărată cu îmbrățișări drăgăstoase și țineri de mână adolescentine.

Dacă Vanghelie şi Oana Mizil s-au dus în Franța ca să încaseze cei 600 de euro (300 pentru fiecare) pe care statul francez le-a promis romilor care se întorc în România, asta nu mai știm. Nu putem, totuși, să nu ne imaginăm romantismul cu care Marean a scris ”Oana + Mare-an = FOUT” cu cuiul pe tabla Citroenurilor parcate pe Champs Elysees și nici figura cu siguranță extrem de drăgălașă a lui Vanghelie atunci când face sex tandru cu Oana, imagini pentru care orice redacție normală și care își cunoaște interesul comercial ar plăti milioane bune, având în vedere că ar deveni pur și simplu cea mai tare chestie care s-a dat vreodată pe internet. Atât de tare încât internetul s-ar putea închide bine mersi a doua zi, că tot nu o mai duce mult, săracul, de când cu legea SOPA din State (foarte aproape să fie promulgată și să desființeze cam toată informația neplătită din online).

Nu ne sunt cunoscute motivele care au făcut-o pe tânăra cu nume celebru să renunțe la soțul milionar străin (și simpatic, apropo) în favoarea milionarului autohton care nu știe nici să conjuge verbul ”a fi îndrăgostit”. Cert este că de acum nimic nu va părea imposibil și nu putem decât să sperăm că acest curaj al îndrăgostiților din opoziție să inspire și alte cupluri nemărturisite de politicieni (poate chiar de la vârful partidului de guvernământ, cine ştie?) să-şi recunoască public sentimentele. Nu de alta, dar, în aceste vremuri de restrişte, dragostea este tot ce ne-a mai rămas. Cel puţin aia care nu trece prin stomac.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: