Cursă specială pentru nepoata directorului de la Termo Turceni

Directorul Termocentrale Turceni Gheorghe Văduva taie şi spânzură în companie! Gurile rele spun că acesta şi-a angajat deja ginerele şi fiica, şi pentru că nu ar fi suficient, acum a dispus efectuarea unei curse special pentru nepoata sa.

Firma care transportă angajaţii de acasă la serviciu, la Turceni, face mai nou o cursă bonus, Piscuri-Turceni. În microbuzul care merge în fiecare dimineaţă la Piscuri urcă nepoata directorului Gheorghe Văduva, Ana Piscureanu, şi încă o persoană. Cele două persoane care merg din Piscuri la Turceni nu justifică această cursă. Interesant este că Văduva a solicitat această cursă la conducerea companiei, însă directorul Constantin Bălăşoiu nu a acceptat. Potrivit unor surse,  firma de transport a oferit acest bonus, mai mult obligată, în speranţa că va mai prinde şi alte licitaţii. Cu toate acestea, şoferii îşi trec în foile de parcurs menţiunea „curse conform contractului, dar fără cursa de Piscuri“.

Contactat telefonic, responsabilul cu Transporturi din Termocentrala Turceni, Ion Dăianu, a declarat că această cursă nu este prinsă în contractul cu firma TPU Transport şi că nu are cunoştinţă că s-ar face. „Nu ştiu nimic. În contract nu există această cursă. Cel puţin eu nu ştiu despre aşa ceva“, a declarat Ion Dăianu.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: