Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dacă mai trăia, Bunoiu împlinea 60 de ani

Fostul profesor Dumitru Bunoiu ar fi împlinit vinerea trecută 60 de ani dacă nu ar fi fost accidentat mortal în urmă cu aproape doi ani. Fostul director de la Grupul Şcolar Gheorghe Magheru nu a putut fi aniversat de către rudele şi prietenii săi, aceştia văzându-se nevoiţi să îl comemoreze pe cel care, de-a lungul carierei didactice, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi dascăli ai Gorjului. Bunoiu şi-a pierdut viaţa după un accident rutier produs la sfârşitul lunii martie 2008.

Un poliţist din Tîrgu Jiu, Sabin Vieru, a intrat atunci pe contrasens, într-o curbă de pe şoseaua de centură, şi a izbit în plin maşina care era condusă de fostul director de liceu. Bunoiu a decedat la circa două luni, după o perioadă de agonie prin spitalele din Târgu Jiu şi Timişoara, cel considerat vinovat de moartea sa fiind condamnat la închisoare şi la plata de daune, sentinţa nefiind însă definitivă, procesul continuând la Curtea de Apel Craiova.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: