Dacia Duster 2024 a fost surprinsă la teste

Mai multe exemplare de Dacia Duster 3 au fost surprinse în teste în mai multe orașe din țară. În curând noul model Duster va ajunge la vânzare.

Cea de-a treia generația Dacia Duster va intra curând în vânzare, după ce inițial a fost deschisă o listă de precomenzi pentru doar 200 de exemplare. Petru a se asigura că noul SUV se va comporta așa cum trebuie când va ajunge la clienți, Dacia pare că derulează în continuare o serie de teste cu noua generație Dacia Duster.

Mai multe exemplare au fost surprinse în teste prin mai multe orașe din România, precum București sau Pitești. Mașinile au numere de probe, astfel că Dacia încă desfășoară teste până când va deschide comenzile pentru cea de-a treia generație Duster. „Mașinile nu mai poartă camuflaj, bineînțeles. Deja știm cum arată mașina și ce va oferi în materie de dotări și motorizări. Recent am filmat noul Duster și cu ocazia Salonului Auto de la Geneva”, a informat ProMotor care a oferit mai multe informații despre noua Dacia Duster.

Noua Dacia Duster va fi disponibilă în 4 niveluri de echipare: Essential, Expression, Journey și Extreme. 

„Dacia Duster 3 va avea un preț de pornire de 18.800 de euro cu TVA inclus. Acesta este prețul pentru versiunea de bază Essential, echipată cu motorul de 1.0 litri, 100 CP și instalație GPL. Aceeași motorizare, dar pe echiparea Expression, va avea un preț de pornire de 20.000 de euro. 

Dacă alegeți nivelurile de echipare de top. Journey și Extreme, atunci prețurile pornesc de la 21.500 de euro. Cea mai scumpă Dacia Duster va fi cea cu motorizarea Hybrid 140, în echipare Journey sau Extreme. Aceasta va avea un preț de pornire de 26.650 de euro, la care se pot adăuga pachete opționale”, a mai informat sursa citată.

Livrările pentru noua generație Dacia Duster sunt programate să pornească în perioada mai – iunie 2024. 

Galerie foto
Vizualizări: 4,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: