Dai un televizor vechi şi primeşti reducere la unul nou

Gorjenii care vor sa schimbe de electronicele si electrocasnicele vechi cu unele noi pot face acest lucru prin programul Buy Back.  Cu alte cuvinte, oamenii duc un produs vechi şi primesc unul nou la reducere. „La televizoare vrem să promovăm LCD-urile şi avem reduceri între două şi trei milioane. Reducerea la centralele termice sunt între 400 de lei şi 750 de lei, în funcţie de tipul centralei. Prin acest program mai primim şi maşini de spălat, pentru care se oferă o reducere de două sau trei milioane de lei vechi, dar şi frigidere şi aragazuri”, a declarat Florin Giura, seful unui magazin de aparate electronice şi electrocasnice.

Afacerea este profitabilă atât pentru cumpărători, cât şi pentru comercianţii. Aşa se explică faptul zilnic magazinele de profil au zeci de clienţi care îşi dau vechile aparate pentru altele noi. „Foarte mulţi cumpărători vin ca să profite de promoţiile Buy Back. Este o strategie de marketing care are efect în rândul clienţilor. este o ofertă avantajoasă şi pentru ei şi pentru noi”, mai declară Florin Giura.

Acest program are ca scop eliminarea marilor consumatori de energie de pe piaţă, în favoarea aparatelor noi, care au un consum de energie redus.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: