Dan Diaconescu, în tandem cu Marian Vanghelie

Patronul OTV renunţă la ideea de a înfiinţa Partidul Poporului şi se va înscrie în Partidul Iniţiativa Naţională, condus de Lavinia Şandru. Dezvăluirea a fost făcută de Evenimentul Zilei, care citează surse potrivit cărora şi Marian Vanghelie va pleca din PSD, pentru a candida din partea PIN la Primăria Capitalei.

Dan Diaconescu va fi candidatul PIN la alegerile prezidenţiale, patronul OTV urmând să ocupe funcţia de lider informal al formaţiunii. Deţinerea unei funcţii executive în partid l-ar văduvi de posibilitatea de a mai avea propriile emisiuni.
„În paralel, la Snagov, dar şi în câteva locaţii din Bucureşti, Cozmin Guşă şi Dan Diaconescu au purtat o serie de tratative cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Ei încearcă să-l convingă pe Marian Vanghelie să se bazeze pe sprijinul lor politic şi mediatic. Discuţiile nu au ajuns încă la un rezultat, părţile angrenate urmând să aibă noi negocieri în săptămânile care vin”, arată Evenimentul Zilei.

Între timp, în cadrul emisiunilor sale de la OTV, Dan Diaconescu a lansat o aprigă campanie anti-Oprescu, folosindu-se de războiul licenţelor pentru taximetrişti, pentru a blama acţiunile primarului Capitalei.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: