Dan Diaconescu nu vrea o campanie plicticoasă

Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anunţat, marţi seară, că va candida pentru un mandat de deputat la Târgu Jiu, în colegiul în care candidează şi premierul Victor Ponta.

El a făcut anunţul într-o conferinţă de presă susţinută în studioul OTV.

"Voi face tot ce este necesar pentru ca România să scape de prim-ministrul Victor Ponta, un prim-ministru care a înrăutăţit viaţa românilor, care a scăzut dramatic nivelul de trai", a arătat Diaconescu.

El a spus că a decis să candideze deoarece campania electorală tindea să devină plicticoasă, "cea mai anostă din istorie".

Diaconescu a spus că USL şi ARD au făcut "blat", adică în colegiile în care candidează lideri ai uneia dintre părţi, cealaltă a desemnat candidaţi "de mucava" şi invers.

"Toţi ciocoii, toţi mega-ciocoii din România fug de adversarii lor. Se organizase deja un blat ordinar între USL şi ARD la nivel naţional. În toate colegiile în care erau candidaţi importanţi ai USL, cei de la ARD şi-au pus candidaţi de mucava şi viceversa", a subliniat Dan Diaconescu.

El a precizat că, pentru a sparge acest blat, a ales să candideze la Camera Deputaţilor în colegiul în care candidează Victor Ponta.

Detalii pe Mediafax.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: