ACS Viitorul, victorie cu Metaloglobus

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus în meciul cu Metaloglobus Bucureşti şi a ajuns la două victorii într-o săptămână. Echipa lui Flavius Stoican nu a câştigat însă decât un meci pe teren, cel cu Aerostar fiind câştigat la masa verde după ce formaţia din Bacău avusese jucători infectaţi atunci când meciul a fost programat.

Sâmbătă, în etapa a 11-a a Ligii 2, Viitorul Târgu Jiu s-a impus în meciul cu  Metaloglobus. Bucureştenii au cedat cu 1-2 pe teren propriu,după ce au început slab meciul, iar în mai puțin de 30 de minute au încasat două goluri.

Daniel Paraschiv a deschis scorul în minutul 26, după ce Metaloglobus a greșit pe faza de construcție. După ce s-a repus mingea în joc, peste doar trei minute, echipa lui Flavius Stoican a mărit diferența la două goluri, prin Alexandru Bădăuță. Până la pauză, Metaloglobus părea că o să revină în joc după ce Ovidiu Herea a obținut o lovitură de pedeapsă în minutul 36, pe care tot el a executat-o și a marcat. Scorul pauzei a fost 2-1 pentru Viitorul Târgu Jiu iar rezultatul s-a menținut până la ultimul fluier al arbitrului.

Acesta a fost al doilea eșec consecutiv pentru Metaloglobus, după ce, în etapa precedentă a cedat în deplasare, pe terenul Dunării Călărași, scor 0-1. În schimb pentru cei de la ACS Viitorul aceasta a fost a doua victorie din ultimele zile, după ce în cursul săptămânii au aflat că au câştigat la comisii şi meciul cu Aerostar, echipă care nu a putut organiza jocul la data stabilită din cauza infectărilor cu coronavirus din lot.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: