Şase meciuri fără victorie au băgat jucătorii Craiovei în şedinţă

Jucătorii Universității Craiova au fost băgați în ședință de Laurențiu Reghecampf. Dan Nistor a dezvăluit faptul că acest lucru s-a întâmplat  la finalul meciului jucat de olteni împotriva celor de la UTA, scor 0-0.

Universitatea Craiova a remizat cu UTA Arad, scor 0-0, în etapa 20 din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, iar prestația oltenilor a fost analizată de Dan Nistor. Acesta a vorbit despre jocul Universității Craiova din etapa cu numărul 20 și a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf i-a băgat pe olteni în ședință imediat după ce Andrei Chivulete a fluierat finalul partidei.

Totodată, Dan Nistor a transmis că în prezent se gândește doar la calificarea în play-off, chiar dacă în urmă cu câteva etape încă mai spera la titlu. „Cred că era normal să avem o șendiță. A fost cel mai slab meci al nostru din sezon. Nu înțeleg ce s-a întâmplat cu noi, dar mâine o să mai avem o ședință și o să vedem ce am făcut bine și ce nu. Trebuia să le oferim suporterilor o victorie pentru că au venit lângă noi într-un număr destul de mare. Mai avem o etapă și trebuie neapărat să câștigăm pentru că trebuie să prindem play-off-ul. Nu știu dacă e o criză, dar trebuie să vedem unde am greșit. Trebuie să ne calificăm în play-off și după aceea o să vedem ce o să fie”, a spus Dan Nistor la finalul partidei Universitatea Craiova – UTA, scor 0-0.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: