Cine-l înlocuieşte pe Dan Petrescu după ce preia naţionala

Federaţia Română de Fotbal a apelat, din nou, la Dan Petrescu pentru a prelua naţionala. "Bursucului" i-a fost propus postul de selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, iar peste câteva zile tehnicianul din Gruia va oferi răspunsul final.

Rivalii campioanei României aşteaptă plecarea lui Dan Petrescu pe banca naţionalei României. Liderul Ligii 1 are un avans de opt puncte faţă de FCSB şi de 20 de puncte faţă de Universitatea Craiova, care ocupă poziţia a patra.

Mihai Stoica a anticipat candidaţii pentru funcţia de antrenor la CFR Cluj şi i-a inclus pe listă pe Edward Iordănescu, Adrian Mutu, Marius Şumudică, Eugen Neagoe sau Leo Grozavu. De asemenea, fostul secund al lui Dan Petrescu, Alin Minteuan, a fost amintit.  "Edi Iordănescu sau Mutu, nu? Cine ar putea să vină? Şumudică? Ce, Şumudică, ce? S-a întâmplat. Şi ce? Nu i s-au dat banii? E totul ok. Cine ar mai putea să fie? Geană (n.r. - Eugen Neagoe), Grozavu, mai sunt variante.  Unul dintre antrenorii care au pregătit CFR, acum două sezoane, când au câştigat al treilea titlu... A avut procentaj 100%. Nu e nici Petrescu, nici Edi Iordănescu, nici Conceicao, ci e Alin Minteuan. Au o echipă atât de bună, de puternică, încât pot câştiga cu oricine pe bancă, pentru că nu cred că dacă Petrescu va pleca vor aduce pe cineva de la copii şi juniori, pe care, dacă-l aduc, şi-l doresc mai mult decât pe Petrescu acum. Revin şi spun. Dacă CFR renunţă la clauză, e clar că vrea ca Petrescu să plece", a declarat expertul Telekom Sport. 

Edward Iordănescu, care a stat doar câteva luni la FCSB, a devenit campion cu CFR Cluj, la finalul sezonului trecut, iar în locul său a venit Marius Şumudică, a cărui plecare s-a lăsat cu scandal în Gruia, la începutul stagiunii actuale.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: