Dana Vodislav vrea să profeseze, instanța n-o lasă

Doctorița Dana Vodislav a cerut instanței ce o judecă într-un dosar de corupție să îi permită să meargă din nou la lucru. Asta în condițiile în care medicul este de luni bune în arest la domiciliu, măsură pe care magistrații au prelungit-o și acum, ceea ce i-a redus inculpatei la minim șansele de a reveni la birou în perioada următoare, dar și pe termen mai lung.

 „Constată legalitatea şi temeinicia arestului la domiciliu dispus faţă de inculpata Vodislav Dana Maria pe care îl menţine. Respinge cererea inculpatei Vodislav Dana Maria privind încuviinţarea prezentării la locul de muncă”, se arată în decizia Tribunalului Gorj, decizie ce poate fi contestată, caz în care Curtea de Apel va da un verdict final. În cursul verii Vodislav a cerut instanței să i se permită să plece de acasă pentru a-și vizita părinții, dar cererea i-a fost respinsă, magistrații menținând atunci și controlul judiciar dispus față de ceilalți inculpați din dosar.

Vodislav este judecată în acest dosar de corupție alături de alți medici din oraș, acuzați de trafic de influență, dosarul fiind bazat pe informațiile furnizate în urmă cu un an de agenți sub acoperire care au venit la cabinetele medicale ale acestora și au obținut contra unor sume de bani diferite avize medicale, fără ca cineva să le testeze starea de sănătate.

În noiembrie anul trecut procurori de la București și ofițeri ai Direcției Generale Anticorupție au descins în mai multe locații la Târgu Jiu, vizate fiind atunci locuințele medicilor, dar și cabinetele medicale ale acestora. În urma descinderilor anchetatorii au ridicat mii de acte medicale, dar și cantități mari de bijuterii și sume de bani de ordinul miliardelor de lei vechi.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: