Darby: ”Fac ce fac dar de Târgu Jiu nu scap!”

Americanul spectacol din campionatul trecut s-a antrenat și ieri cu Energia și a fost de acord să dea și un scurt interviu pentru presă.

Reporter: Ce șanse sunt să revii la Energia de acum ?

Louis Darby: Depinde de agenții, de chestiuni legate de contract. Nu vreau să se creadă că am venit să înlocuiesc pe cineva din echipă. Pur și simplu așa merge bussinesul, vedem ce se întâmplă acum cu contractul și negocierile. Sunt deschis la propuneri, vreau să mă mențin în formă în orice caz.

Reporter: Cum îți sună un contract pe 2 ani ?

L.D. : Sunt deja de 2 sezoane aici, m-am obișnuit. E ca și cum aș locui aici, nu pot să scap de aici orice aș încerca, în alte locuri mă duc în vacanță se pare. Nu ar fi rău un contract pe 2 ani, îi cunosc pe toți, sunt tratat cum trebuie așa că n-ar fi rău.

Rep.:Sunt șanse să rămâi și definitiv,având în vedere că prietena ta e de aici?

L.D.: Oricum ea e dispusă să meargă acolo unde merg și eu așa că nu prea contează. Nu asta e problema, eu sunt aici acum și doar asta contează.

Rep.: Când vei re-debuta pentru Energia-?

L.D.: Cert e că nu voi juca la Craiova, am ajuns prea târziu săptămâna asta pentru a mai face transferuri. Sper să debutez săptămâna viitoare, depinde cum va decurge procesul de transfer, dacă lucrurile merg așa cum trebuie. Momentan cred că șansele de a juca din nou pentru Energia sunt undeva la 75-80 la sută, chiar aproape de 90.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: