Datorii de trei ani la plata gunoiului

Salubrizarea comunei gorjene Stoina este un subiect sensibil pentru noul primar. Acesta a constatat că sunt localnici care nu au achitat de trei ani facturile la gunoi și are suspiciuni legate de contractele încheiate cu cetățenii. Laurențiu Anghel vrea o situație exactă pentru a stabili un plan de măsuri.

Comuna Stoina stă foarte rău în ceea privește încasările facturilor de salubritate. O recunoaște chiar primarul, care a constatat că sunt cetățeni care nu au plătit nicio factură în ultimii trei ani. ”Avem restanțe mari la încasările pentru salubritate. Sunt cetățeni care nu au achitat facturile de trei ani. În acest moment înregistrăm o datorie de 240.000 de lei la firma care vine să ridice gunoiul”, a declarat Laurențiu Anghel.

Primarul vrea o situație exactă a cetățenilor care au sau nu au contracte cu firma de salubritate. ”Nu știu exact un procent al încasărilor, dar am în schimb oameni care ar trebui să se ocupe de asta. O să le cer o situație exactă cu cetățenii din comună, pentru că am informații că sunt cetățeni care nu au contrate pentru ridicarea gunoiului și nu vreau să mai existe astfel de situație, cum de altfel nu mi se pare normal ca cei care nu locuiesc sau sunt plecați în străinătate să plătească facturi la gunoi”, a mai spus Laurențiu Anghel.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: