Datornicii la apă, la un pas de a fi debranşaţi de sărbători

Târgujienii care nu şi-au achitat datoriile la întreţinere  au fost iertaţi de către furnizorul de apă potabilă. Aceştia nu vor rămâne fără apă la robinete de Revelion, aşa cum au fost anunţaţi, ci în prima lună a anului viitor.

Administratorii asociaţiilor de proprietari din Târgu Jiu care au restanţe către societatea de distribuţie a apei potabile în oraş au fost informaţi că în prag de sărbători apa va fi sistată. A fost însă doar un avertisment. „Ne-am gândit să nu lăsăm oamenii chiar acum de sărbători fără apă, am lipit afişe prin care aceştia au fost informaţi ce măsuri vom lua în cazul în care continuă să nu-şi plătească restanţele. Cele mai mari datorii le avem de recuperat de la asociaţia 42 din cartierul Debarcader din Târgu Jiu, asociaţiile 160 şi 165  din cartierul 9 mai, care au datorii din luna iulie şi asociaţia 129 din cartierul Lotrului”,  precizează  Ion Popescu, director Aparegio Gorj.

Imediat după Anul Nou, locatarii în cauză vor fi nevoiţi să care apă de la cişmea în cazul în care nu îşi plătesc datoriile la întreţinere. Nici agenţii economici din Târgu Jiu nu au plătit pentru apa consumată. Societatea Aparegio are de recuperat atât de la agenţii economici precum şi de la asociaţiile de proprietari circa 3,2 milioane lei.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: