Numirea lui Flavius Stoican, confirmată la Clinceni

Conducerea clubului Academica Clinceni a confirmat numirea antrenorului Flavius Stoican. Fost antrenor la Pandurii în Liga 1 şi apoi la ACS Viitorul Târgu Jiu în Liga 2, acesta va prelua ultima clasată din Liga 1 dacă va ajunge la un acord cu clubul ilfovean.

Președintele celor de la Academica Clinceni, Iulian Stoica, a confirmat faptul că s-a renunțat la serviciile lui Ionuț Chirilă, iar de echipă se va pregăti în continuare Flavius Stoican. Pentru moment, fostul fundaș dreapta va figura ca director tehnic în organigrama clubului, până conducerea va găsi o modalitate prin care să-i rezilieze contractul lui Ionuț Chirilă, într-un mod cât mai convenabil financiar.

Fostul antrenor intrase în dizgraţia conducerii şi nu a mai fost primit marţi la antrenamente, cei de la Academica închizând porţile stadionului. Iulian Stoica îl acuză pe antrenor că a promis foarte multe lucruri, în special surse de finanțare, însă nu s-a ținut deloc de cuvânt.

„Domnul Ionuț Chirilă nu a știut ora pe care a programat-o pentru antrenament. Au venit patru jucători pe care i-a sunat Ionuț Chirilă. Da, Flavius Stoican este noul director tehnic al clubului. Este decizia mea anunțată dinaintea meciului de la Cluj. Până să ne despărțim de Ilie Poenaru, eu personal am avut o discuție cu Flavius Stoican. Mi se pare că se pliază pe ceea ce vrem noi aici.O să găsim o modalitate prin care să rupem contractul cu fostul antrenor. Are șapte mii de euro pe lună. Sperăm să ne înțelegem, dar noi avem varianta echipei de liga a treia pe care Ionuț Chirilă poate să o pregătească”, a spus Iulian Stoica, la ProSport Live.

Cu toate acestea, Ionuț Chirilă spune că se simte trădat de conducere și nu dorește să-și rezilieze contractul, așteptând să fie dat afară și despăgubit conform contractului.

Vizualizări: 777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: