Meci cu spectatori la Sala Sporturilor din Târgu Jiu

Meciul de baschet dintre CSM Târgu Jiu şi CSM Miercurea Ciuc va fi primul joc din Sala Sporturilor din Târgu Jiu la care vor avea din nou acces spectatorii. Prioritate vor avea abonaţii clubului şi se vor pune la dispoziţia doritorilor doar 320 de locuri în sală, urmând a se respecta reglementările din perioada de pandemie.

CSM Târgu Jiu a anunțat că pentru meciul de baschet contând pentru etapa a 10-a din Liga Națională de Baschet Masculin, pe care îl va disputa în data de 4 decembrie 2021, ora 18:30, în compania celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc, se vor pune în vânzare bilete până la ocuparea a 320 dintre locurile disponibile în tribuna Sălii Sporturilor din Târgu Jiu.

„Având în vedere numărul limitat de locuri, prioritate vor avea abonații clubului nostru, aceștia urmând a avea locurile asigurate între cele 320 de locuri disponibile. Vă reamintim că prețul tichetelor de acces este de 15 Lei – acces general, iar pentru copiii cu vârsta de până la 18 ani accesul este liber, iar intrarea se face doar prin prezentarea unui act doveditor, spre exemplu carte de identitate, acolo unde este cazul, sau carnetul de elev”, a anunţat pe site-ul oficial CSM Târgu Jiu.

La atingerea numărului maxim de spectatori admis în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, accesul în incintă va fi restricționat, astfel încât să se respecte prevederile legale în vigoare.

Vizualizări: 662

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: