Mihalcea speră să nu se schimbe din nou antrenorul la ACS Viitorul

Antrenorul celor de la Unirea Slobozia spune că nu știe la ce să se aștepte înaintea partidei cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Adrian Mihalcea s-a declarat încurcat de schimbările dese de antrenori ale adversarilor din ultima etapă.

Trei antrenori au pregătit ACS Viitorul Târgu Jiu la ultimele trei meciuri din acest sezon. Eugen Trică, Alexandru Ciobanu şi Octavian Benga sunt cei trei tehnicieni iar antrenorul celor de la Unirea Slobozia, adversarul din ultima etapă al celor de la ACS Viitorul nu ştie la ce să se aştepte. Lui Adrian Mihalcea îi va fi greu să analizeze după doar un meci impactul lui Octavian Benga asupra vestiarului de la ACS Viitorul pentru că nu poate să anticipeze cum vor reacționa jucătorii oaspeţilor în condițiile în care au schimbat trei antrenori în decurs de numai câteva zile.

”Sunt cu dus și întors schimbările de antrenori. Nu știm cum reacționează jucătorii la astfel de schimbări, la nou. A venit noul antrenor de o săptămână, poate are alte metode, poate are alt discurs și pot reacționa foarte bine jucătorii. Mă sperie faptul că în analiza jocului voi întâmpina dificultăți, au fost trei antrenori diferiți în ultimele trei etape. Vom lua măsurile cele mai bune, ne vom pregăti așa cum trebuie. Sper să nu se mai schimbe din nou antrenorul, ca să fac și o glumă”, a spus Adrian Mihalcea, pentru liga2.ro.

Unirea Slobozia și ACS Viitorul Târgu Jiu  sunt despărțite de un singur punct înaintea meciului direct. Gazdele de sâmbătă sunt pe locul 10, cu 21 de puncte, iar ACS Viitorul e pe locul 13, cu 20 de puncte.

Vizualizări: 497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: