Daviţoiu crede că schimbarea sa va fi reanalizată

Fostul lider al PDL Târgu-Jiu Nicolae Daviţoiu nu exclude o revenire în fruntea organizaţiei municipale. Acesta a declarat la Radio Infinit că a fost la un pas de excludere din Partidul Democrat-Liberal, săptămâna trecută.

 „A fost o tentativă a organizaţiei municipale. Aici s-a şi văzut stilul de conducere al preşedintelui Cupă. Eu zic că este o achiziţie doar ca parlamentar pentru PNL. Motivul era să-mi retragă sprijinul politic pentru că aş fi votat execuţia bugetară a primăriei. Execuţia bugetară vrei, nu vrei, o votezi” a declarat fostul lider al PDL Târgu-Jiu.

După ultimele evenimente produse în PDL Gorj, n-ar fi exclus să-l vedem pe Nicolae Daviţoiu revenind în fruntea organizaţiei municipale. „Orice este posibil. Dacă într-adevăr domnul Berca a făcut lucruri bune va fi păstrat, dar eu vă spun că în foarte multe organizaţii s-au făcut schimbări, deşi au fost rezultate bune. Un exemplu este Dumitru Modrea de la Turcineşti” a mai comentat Daviţoiu în emisiune. „Orice hotărâre va fi reanalizată de noul birou“, a declarat Daviţoiu cu încredere.

Preşedintele interimar Dan Vâlceanu a declarat că la numirea sa în funcţie s-a discutat despre posibilitatea desfiinţării deciziilor date de fosta conducere sau analizarea fiecărei situaţi în parte. Vâlceanu spune că va lăsa lucrurile aşa, dar va organiza alegeri. „Trecem la alegeri. Pentru a nu mai aduce şi mai mult rău organizaţiilor, cred că e mai bine să facem alegeri. Şi la Târgu Jiu trebuie să facem alegeri“, a spus Vâlceanu.  

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: