Daviţoiu: Ruşeţ nu s-ar duce decât la PSD, după ciolan

Nicolae Daviţoiu, liderul PMP Gorj, a comentat zvonurile potrivit cărora Ion Ruşeţ îşi doreşte să revină în politică. Unele surse spun că Ruşeţ ar fi interesat de PMP, însă conducerea partidului refuză să-i facă o ofertă în acest sens. Daviţoiu a colaborat cu Ruşeţ pe vremea când erau colegi în PDL şi a dat de înţeles că nu ar fi interesat să repete experienţa.

Rep.: Se zvoneşte că domnul Ruşeţ şi-ar dori să vină la PMP. Aţi fi interesat să-l aveţi din nou coleg de partid?

N.D.: Nu aş fi interesat ca domnul Ruşeţ să vină la PMP şi nu îi voi face nici o ofertă în acest sens. Îl cunosc foarte bine. Nouă ne trebuie oameni care să-şi facă treaba, să alerge pentru partid şi să ne ajute să construim ceva. Vă spun că nu am discutat cu domnul Ruşeţ de vreo 6-7 luni şi nici n-am de gând să-l contactez pentru a-l chema în partid.

Rep.: Dacă la PMP nu are uşile deschise, la care partid credeţi că va merge domnul Ruşeţ?

N.D.: Este ultima noastră grijă de a ne interesa la ce partid va merge Ruşeţ. După părerea mea, se va duce după ciolan, se va orienta spre putere, nu spre opoziţie. Din câte îl cunosc eu, Ruşeţ nu va merge niciodată la opoziţie, mai ales la partidele mici, care nu au ce să-i ofere. În afară de PSD, toate celelalte partide nu au ce să-i dea.

Rep.: Credeţi că partidul la care va merge Ion Ruşeţ va atrage, cu sprijinul dumnealui, voturile minerilor şi energeticienilor?  

N.D.: Exclus acest lucru! Ion Ruşeţ nu i-a atras nici pe sindicalişti, n-are cum să atragă voturile lor. După părerea mea, toate astea sunt doar manevre. Cred că, până la urmă, Ruşeţ va rămâne în mişcarea sindicală. Îi este mai familial mediul sindical decât mediul politic. Aşa cum am mai spus, în afară de PSD, nu are nimic de câştigat de la alte partide.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: